Team

Karina Visscher en Arjette van Noort zijn adviseurs en (interim) managers in het onderwijs. In 2009 besloten wij de krachten te bundelen en de vele jaren aan kennis en kunde te verbinden; Adviesbureau Visscher & Van Noort werd opgericht.

Karina Visscher en Arjette Van Noort zijn beiden doelgericht en pragmatisch ingesteld, met continue aandacht voor de menselijke kant van een opdracht. Wij worden gewaardeerd om onze politiek-bestuurlijke sensitiviteit en besluitvaardigheid.

"Karina beschikt over een breed spectrum aan ‘educational services’. Dat blijkt onder andere uit de opdrachten die ze met succes voor de Associatie voor Examinering heeft uitgevoerd. Zo heeft ze onderzoek gedaan naar de opzet en actualiteit van de Associatie diplomalijnen. Daarnaast heeft ze -vanuit een heel andere rol- als interim-bestuurssecretaris het bestuur en de raad van commissarissen ondersteund.
De aanpak van Karina is altijd gedegen en consciëntieus. Maar haar grootste kracht ligt misschien wel in haar communicatief zeer sterke en verbindende stijl, haar oplossingsgerichte manier van werken en in haar uitstekende gevoel voor (complexe) politiek-bestuurlijke verhoudingen. Karina weet als geen ander hoe ze inhoudelijk pittige projecten in uitdagende situaties tot een concreet en goed einde kan brengen."

(Natasja Kroon, algemeen directeur van de Nederlandse Associatie voor Examinering)

"Arjette heeft een complexe opdracht tot een succesvol einde gebracht. Zij heeft met rust en overzicht boven verwachting goede resultaten gerealiseerd bij twee bachelor opleidingen op het gebied van kwaliteit, personeel en financiën. Daardoor is een stevige basis neergezet, waarop verder gebouwd wordt. Arjette confronteert. Dat doet ze zonder te beledigen en met een helderheid, die mensen wakker schudt en in beweging brengt. Zij is sterk in het verbinden van mensen. Zij is niet alleen een professional, maar gaat ook de extra mijl."

(Agnita Mur, lid College van Bestuur Hogeschool Leiden)